Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Artikel 1 - Definities

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

  1. Puloq.nl: de online winkel die wordt beheerd door PULOQ, gevestigd te Oldenoord 65, 3079 KG Rotterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder 76421384 en met btw-identificatienummer NL003101595B87.
  2. Klant: iedere bezoeker van de website puloq.nl die een product koopt of gebruikmaakt van de diensten die op de website worden aangeboden.
  3. Product(en): het orthopedisch wigkussen en/of het sandwich kussen zoals aangeboden op de website puloq.nl.

 

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer
PULOQ
Oldenoord 65
3079 KG Rotterdam

KvK-nummer: 76421384
Btw-nummer: NL003101595B87

 

Artikel 3 - Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen de klant en Puloq.nl met betrekking tot de producten en diensten die op de website worden aangeboden.

 

Artikel 4 - Het aanbod

Het aanbod op de website puloq.nl is vrijblijvend en geldig zolang de voorraad strekt. Puloq.nl behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen of in te trekken.

 

Artikel 5 - De overeenkomst

Een overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding van het aanbod door de klant en voldoening aan de daarbij gestelde voorwaarden.

 

Artikel 6 - Herroepingsrecht

De klant heeft het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van het product de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van redenen. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.

 

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen of in geval van een defect of foutief geleverd product.

 

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die op maat zijn gemaakt of die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

 

Artikel 9 - De prijs

De prijzen vermeld op de website puloq.nl zijn inclusief btw en eventuele andere heffingen, tenzij anders vermeld.

 

Artikel 10 - Conformiteit en Garantie

Puloq.nl staat ervoor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst en de daarbij vermelde specificaties.

 

Artikel 11 - Levering en uitvoering

Puloq.nl streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen uit te voeren, tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken.

 

Artikel 12 - Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

Bij duurtransacties geldt een opzegtermijn van 30 dagen, tenzij anders overeengekomen.

 

Artikel 13 - Betaling

Betaling dient te geschieden volgens de op de website puloq.nl aangegeven betaalmethoden.

 

Artikel 14 - Klachtenregeling

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten tijdig, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Puloq.nl.

 

Artikel 15 - Geschillen

Op overeenkomsten tussen Puloq.nl en de klant waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

Artikel 16 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

Aanvullende dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de klant zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd dan wel op zodanige wijze dat deze door de klant op een toegankelijke manier kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.

Levertijd

Nederland: 1-2 werkdagen
België: 1-2 werkdagen

Retourneren

Bij ons kun je zonder zorgen retourneren. 
U bent echter wel verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending van uw huis naar de webwinkel.
U kunt de exacte tarieven raadplegen op de website van uw vervoerder.

Vergeet niet om je ordernummer op de verpakking te vermelden, zodat we weten dat het van jou afkomstig is.

Retouradres:

PULOQ
Retiefstraat 20A
3072 BJ Rotterdam

Herroepingsrecht

U hebt het recht om uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst te annuleren, zonder dat u hiervoor een reden hoeft op te geven.

Na annulering hebt u nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Het volledige orderbedrag wordt dan aan u gecrediteerd.

U bent echter wel verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending van uw huis naar de webwinkel.
U kunt de exacte tarieven raadplegen op de website van uw vervoerder. Als u besluit gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient het product of de resterende delen van het product aan ons te worden geretourneerd.

Zodra het product in goede staat bij ons is ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Veelgestelde vragen

Zijn de kussens van Puloq duurzaam?

Als je op zoek bent naar een kussen dat een leven lang meegaat, dan is het Puloq-kussen de ideale keuze voor jou.
Onze kussens zijn vervaardigd met de beste materialen en zijn speciaal ontworpen om langdurig te presteren.
Dankzij de stevige constructie en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen, kunnen onze kussens je jarenlang van dienst zijn.
Dit betekent dat je nooit meer een nieuw kussen hoeft aan te schaffen, zelfs bij dagelijks gebruik.
Dit is niet alleen gunstig voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door te investeren in een Puloq-kussen, draag je niet alleen bij aan je eigen welzijn, maar ook aan het behoud van onze planeet.

Kan ik de kussens wassen?

De kussenhoezen zijn afneembaar en daardoor wasbaar in de wasmachine op 40°C.

Waar worden de kussens gemaakt?

Onze kussens worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd in Turkije. Kussens die daar gemaakt worden met materialen uit Duitsland, worden gezien als een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardig slaapcomfort.
De materialen uit Duitsland staan bekend als van de beste kwaliteit ter wereld en worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en stevigheid. Bovendien worden deze materialen vaak gebruikt in luxe kussens die in heel Europa verkocht worden, dus jij profiteert daar ook van.
Onze fabrikant in Turkije heeft een reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van kussens met uitmuntende afwerking en precisie. Gecombineerd met de hoogwaardige materialen uit Duitsland, leidt dit tot kussens van topkwaliteit die jarenlang comfort en ondersteuning bieden, met een levenslange garantie.